Subtitratonline.ro: Un site cu o colectie impresionanta de filme 2019 dar si din alti ani.

Alita Battle Angel (2019) Online Subtitrat

Filmul Alita Battle Angel (2019) hd subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Alita Battle Angel online subtitrat este un film foarte frumos de genul actiune si se afla in regia lui Robert Rodriguez. Este un film produs de catre Twentieth Century-Fox Film Corporation si distribuit in Romania de Odeon Cineplex.

Actiunea se petrece in secolul 26, secol in care umanitatea este nevoita sa supravietuiasca pe Pamant care din pacate era din ce in ce mai pustiu. Tehnologia avansase foarte mult, iar cyborgii predominau (chiar si in supermarket-uri). Personajul principal este un cyborg pe nume Alita care este fara amintiri si realizeaza brusc ca are o cunoastere instinctiva a artelor martiale Panzer Kunst.

Ea isi doreste foarte mult sa isi recapete memoria, iar pentru acest lucru face lucruri care i se par ca i se potrivesc si pe care crede ca le facea in trecut. Ea strabate locuri ciudate ale orasului Tiphares cu mare speranta ca intr-o zi isi va recapata amintirile.

Alita Battle Angel (2019) film subtitrat online

Detalii despre film
Alita Battle Angel (2019)

Genul: Actiune

Regizor: Robert Rodriguez

Actori: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?