Bob Marley: One Love (2024) - Recenzie film online

  • Vizioneazayoutube.com
Bob Marley: One Love (2024)

Bob Marley: One Love (2024) Online Subtitrat

Jan. 10, 2024USANot Rated

Afla mai multe despre filmul: Bob Marley: One Love (2024)

In 2024, fanii muzicii reggae si ai cinematografiei vor avea ocazia sa descopere filmul Bob Marley: One Love, o drama biografica muzicala americana ce urmareste viata iconicului cantaret si compozitor Bob Marley. Regizat de Reinaldo Marcus Green si scris de un colectiv de scriitori talentati, inclusiv Green, Terence Winter, Frank E. Flowers si Zach Baylin, filmul ofera o perspectiva intima asupra ascensiunii lui Marley spre faima si pana la moartea sa prematura in anii ’80.

Filmul, cu Kingsley Ben-Adir in rolul lui Bob Marley, Lashana Lynch interpretand-o pe sotia sa, Rita Marley, si James Norton in rolul lui Chris Blackwell, promite sa fie o experienta cinematografica emotionanta si autentica. In plus, distributia include pe Jesse Cilio, Sevana, Tosin Cole si alte nume precum Michael Gandolfini, Nadine Marshall, Anthony Welsh si Stefan A.D. Wade in roluri inca neanuntate.

Productia filmului a fost anuntata inca din iunie 2018 de catre Paramount Pictures, cu Ziggy Marley, fiul lui Bob Marley, in rol de producator. Filmarile principale au avut loc in Londra, incepand din decembrie 2022 si incheindu-se in aprilie 2023. Titlul filmului, Bob Marley: One Love, a fost dezvaluit de producatorul Ziggy Marley la CinemaCon in aceeasi luna.

Cu un scenariu bine elaborat, o distributie impresionanta si un soundtrack compus de Kris Bowers, „Bob Marley: One Love” se anunta a fi nu doar un omagiu adus unei legende a muzicii reggae, ci si o poveste profunda despre lupta, dragostea si mostenirea culturala. Plan B Entertainment, Tuff Gong si State Street Pictures sunt companiile de productie din spatele acestui proiect ambitios.

Bob Marley: One Love este programat sa fie lansat in Statele Unite pe 14 februarie 2024, de catre Paramount Pictures. Acest film este un must-see pentru fanii lui Bob Marley si pentru iubitorii de filme biografice muzicale, oferind o calatorie emotionala si inspirationala prin viata si cariera unuia dintre cei mai iubiti artisti ai tuturor timpurilor.

Bob Marley: One Love (2024)
Bob Marley: One Love (2024)
Bob Marley: One Love (2024)
Titlu Bob Marley: One Love

Filme similare recomandate precum Bob Marley: One Love (2024)

Journey to Bethlehem (2023)
Dune 2 (2024)
Retribution (2023)
The Pod Generation (2023)
Ferrari (2023)
Inside Out 2 (2024)
Challengers (2024)
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023)

Ce parere ai? Lasa un comentariu.

Nume *
Adauga un pseudonim.
Email *
Adresa ta de mail nu va fi publicata.