Fast Charlie (2023) - Recenzie film online

  • Vizioneazayoutube.com
Fast Charlie (2023)

Fast Charlie (2023) Online Subtitrat

Dec. 08, 2023USA102 Min.Not Rated

Afla mai multe despre filmul: Fast Charlie (2023)

Pierce Brosnan, recunoscut pentru abilitatea sa de a capta atentia chiar si in momentele de calm, se evidentiaza in rolul principal din Fast Charlie, un film pe care il poti viziona online, regizat de Phillip Noyce. Acest thriller din Sudul adanc al Americii prezinta viata unui asasin cu experienta, care este totodata un chef gourmet de clasa. La 70 de ani, cu parul argintiu, Brosnan aduce o prezenta unica si sofisticata in acest rol complex.

Inspirat din romanul Gun Monkeys de Victor Gischler, cu scenariul adaptat de Richard Wenk, Fast Charlie urmareste povestea lui Charlie Swift, interpretat de Brosnan. Charlie este un membru important al lumii mafiote, lucrand timp de 32 de ani pentru Stan, un gangster in varsta, rol jucat de regretatul James Caan in ultima sa aparitie pe ecran. Filmul se desfasoara in Biloxi, Mississippi, unde Charlie locuieste intr-o casa modesta, insa cu gust mobilata cu antichitati.

Accentul lui Brosnan, o fuziune intre brogue-ul sau nativ si un grai robust, creeaza un personaj unic si captivant. Filmul detaliaza cum viata lui Charlie este data peste cap atunci cand un gangster rival, Beggar Mercado, interpretat de Gbenda Akinnagbe, ameninta sa distruga echipa lui Stan. Sub aparentele sale rafinate, Charlie ascunde o atitudine de luptator si o puternica vointa de supravietuire.

Un aspect remarcabil al filmului este dinamica lui Charlie cu Marcie Kramer, interpretata de Morena Baccarin, care este fosta sotie a persoanei care a incercat sa-l tradeze pe Beggar. Relatia lor evolueaza treptat, adaugand un strat de complexitate narativa.

Regizorul Phillip Noyce, cunoscut pentru lucrari ca Dead Calm, Salt si Above Suspicion, isi demonstreaza abilitatile regizorale prin acest film. El echilibreaza actiunea fara a supraincarca, pastrand un omagiu fata de stilul clasic cinematografic. Una dintre scenele cheie include o urmarire intensa intr-un hotel, cu Charlie ascunzandu-se de un asasin intr-un sut de rufe.

Fast Charlie iese in evidenta prin abordarea sa precisa si atentia la detalii, fiind un film de gen cu o executie remarcabila. Elementele precum discutiile culinare intre Charlie si Stan sau interactiunile subtile dintre personaje adauga adancime povestii. Desi poate fi considerat un film minor in industrie, el demonstreaza o intelegere aprofundata a artelor cinematografice, oferind o experienta de neuitat spectatorilor.

Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Fast Charlie (2023)
Titlu Fast Charlie
IMDb Rating 6 7,318 voturi
TMDb Rating 6.217 53 voturi

Regizori

Actori

Filme similare recomandate precum Fast Charlie (2023)

The Strangers: Chapter 1 (2024)
Fast X (2023)
Retribution (2023)
Aquaman and the Lost Kingdom (2023)
The Beekeeper (2024)
Kingdom of the Planet of the Apes (2024)
Miami Bici 2 (2023)
Madame Web (2024)
Kung Fu Panda 4 (2024)
Thanksgiving (2023)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
John Wick 4 (2023)

Ce parere ai? Lasa un comentariu.

Nume *
Adauga un pseudonim.
Email *
Adresa ta de mail nu va fi publicata.