Furiosa: A Mad Max Saga (2024) - Recenzie film online

  • Vizioneazayoutube.com
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Furiosa: A Mad Max Saga (2024) Online Subtitrat

May. 22, 2024AustraliaNot Rated

Afla mai multe despre filmul: Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

In mai 2024, lansarea filmului Furiosa: A Mad Max Saga marcheaza o noua etapa in saga Mad Max, una dintre cele mai iconice francize cinematografice. Regizat si co-scris de George Miller, alaturi de Nico Lathouris, acest film actioneaza ca un spin-off si prequel pentru Mad Max: Fury Road din 2015, reprezentand al cincilea titlu din seria Mad Max. In rolul principal se afla talentata Anya Taylor-Joy, care aduce la viata personajul Imperator Furiosa, alaturi de un ansamblu stelar ce include pe Chris Hemsworth, Alyla Browne si Tom Burke.

Filmul Furiosa, o aventura de actiune intr-o lume post-apocaliptica, se concentreaza pe povestea tanarai Furiosa, capturata din Green Place of Many Mothers si ajunsa in mainile unei horde de bikeri condusa de Warlord Dementus. In contextul unui razboi pentru dominanta intre doi tirani asupra Citadelului, Furiosa infrunta numeroase provocari in incercarea de a se intoarce acasa prin pustiul Wasteland.

Anya Taylor-Joy isi asuma rolul Imperator Furiosa, in timp ce Chris Hemsworth apare in rolul lui Warlord Dementus. Tom Burke si Alyla Browne completeaza distributia, alaturi de Nathan Jones ca Rictus Erectus si Angus Sampson in rolul The Organic Mechanic. Distributia include si pe Quaden Bayles si Daniel Webber, acesta din urma interpretand rolul unui War Boy.

Produs de Warner Bros. Pictures, Furiosa promite sa fie o experienta cinematografica inedita, continuand povestea universului Mad Max intr-o maniera spectaculoasa si originala. Filmarile au avut loc in locuri pitoresti din New South Wales, Australia, inclusiv in orasele Hay si Silverton. Cu un buget impresionant, Furiosa stabileste un nou standard pentru productiile filmate in Australia, fiind cea mai costisitoare productie din istoria cinematografiei australiene.

Furiosa: A Mad Max Saga se anunta a fi unul dintre cele mai anticipate filme ale anului 2024, promitand o aventura captivanta si plina de actiune, care va extinde si imbogati universul Mad Max, atragand atat fanii seriei, cat si un public nou, dornic de experiente cinematografice memorabile.

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Titlu Furiosa: A Mad Max Saga

Filme similare recomandate precum Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Fast X (2023)
Retribution (2023)
Miami Bici 2 (2023)
Thanksgiving (2023)
Dune 2 (2024)
Madame Web (2024)
The Beekeeper (2024)
Kung Fu Panda 4 (2024)
The Strangers: Chapter 1 (2024)
Fast Charlie (2023)
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023)
Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

Ce parere ai? Lasa un comentariu.

Nume *
Adauga un pseudonim.
Email *
Adresa ta de mail nu va fi publicata.