Madame Web (2024) - Recenzie film online

  • Vizioneazayoutube.com
Madame Web (2024)

Madame Web (2024) Online Subtitrat

Feb. 14, 2024USANot Rated

Afla mai multe despre filmul: Madame Web (2024)

Filmul Madame Web care este programat sa fie lansat in 2024, reprezinta o noua aditie impresionanta in universul filmelor de actiune, aventura si science-fiction. Regizat de talentata S.J. Clarkson, aceasta pelicula promite sa aduca pe marele ecran o poveste plina de suspans si elemente supranaturale, centrata in jurul personajului Cassandra Webb, interpretat de Dakota Johnson.

Cassandra Webb este o paramedica din New York care incepe sa manifeste semne de clarviziune. Confruntandu-se cu revelatii despre trecutul ei, trebuie sa protejeze trei tinere femei de un adversar misterios care le vrea moartea. Aceasta intriga complexa este amplificata de prezenta unui cast de exceptie.

Sydney Sweeney, cunoscuta pentru rolurile ei anterioare in care a impresionat prin talentul si carisma sa, interpreteaza personajul Julia Carpenter. Isabela Merced, in rolul Anyei Corazon, si Emma Roberts, ca Mary Parker, aduc un suflu nou si dinamic acestei distributii deja stralucitoare.

Dakota Johnson, in rolul principal al lui Madame Web, este inima filmului, aducand pe ecran o combinatie perfecta de forta, mister si sensibilitate. Adam Scott, interpretandu-l pe Ben Parker, si Jill Hennessy, in rolul unei femei misterioase si frumoase, completeaza distributia principala.

Printre alte nume notabile se numara Tahar Rahim, intr-un rol enigmatic ca Ezekiel Sims, si Celeste O’Connor, care ii da viata personajului Mattie Franklin. Completand lista sunt actori talentati precum Mike Epps, Josh Drennen, Michael Malvesti, Wes Meserve, Rena Maliszewski, Mike Bash, Keanu Ham, Sarah Ismail si Diana Berry, fiecare contribuind cu performante unice care adauga profunzime si varietate povestii.

Madame Web se anunta a fi un film de neratat pentru fanii genului, combinand actiunea palpitanta cu elementele de science-fiction si un strop de misticism. Cu o poveste captivanta si o distributie impresionanta, acest film are toate ingredientele necesare pentru a deveni un succes la box-office si un favorit al publicului. Spectatorii sunt invitati sa descopere misterele si sa se bucure de aventurile lui Madame Web, un personaj care promite sa redefineasca genul supereroilor.

Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
Titlu Madame Web

Regizori

Actori

Dakota Johnson isCassandra 'Cassie' Webb / Madame Web
Cassandra 'Cassie' Webb / Madame Web
Sydney Sweeney isJulia Carpenter
Julia Carpenter
Isabela Merced isAnya Corazon
Anya Corazon
Celeste O'Connor isMattie Franklin
Mattie Franklin
Tahar Rahim isEzekiel Sims
Ezekiel Sims

Filme similare recomandate precum Madame Web (2024)

Argylle (2024)
The Fall Guy (2024)
Bad Boys: Ride or Die (2024)
Fast Charlie (2023)
Kingdom of the Planet of the Apes (2024)
Dune 2 (2024)
IF (2024)
There’s Something in the Barn (2023)
Miami Bici 2 (2023)
The Pod Generation (2023)
Retribution (2023)
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Ce parere ai? Lasa un comentariu.

Nume *
Adauga un pseudonim.
Email *
Adresa ta de mail nu va fi publicata.