Subtitratonline.ro: Un site cu o colectie impresionanta de filme 2019 dar si din alti ani.

How to Train Your Dragon 3: The Hidden World (2019) Online Subtitrat

Filmul How to Train Your Dragon 3: The Hidden World (2019) hd subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

How to Train Your Dragon 3 online subtitrat este printre cele mai noi filme online 2019 si il poti viziona gratuit doar pe subtitratonline.ro.

Este un film ce apartine genului actiune si se afla in regia celebrului Dean DeBlois. In partea a treia a filmului How to Train Your Dragon ii gasim pe actorii Jonah Hill, Cate Blanchett, Kit Harington, Kristen Wiig, Jay Baruchel si este produs de DreamWorks Animation. Acum ca protagonisti ii avem pe tanarul Hiccup si dragonul sau Toothless care se confrunta cu o amenintare destul de periculoasa deoarece riscurile vin odata ce alegi sa fii liderul unei comunitati.

Atunci cand acestia se decid sa caute noi insule dar si dragoni, Hiccup, Astrid, Toothless si Stormfly descopera o lume subterana a dragonilor alaturi de Light Fury, o femela dragon cu atribute foarte rare.

How to Train Your Dragon 3 (2019) film online subtitrat

Detalii despre film
How to Train Your Dragon 3: The Hidden World (2019)

Genul: Actiune

Regizor: Dean DeBlois

Actori: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kit Harington, Kristen Wiig, Jay Baruchel

Etichete:

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?