Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate pentru SubtitratOnline.ro

Data ultimei actualizari: 30 Noiembrie 2023

1. Introducere

Bun venit pe SubtitratOnline.ro! Ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea datelor personale ale utilizatorilor nostri. Aceasta politica explica in detaliu cum colectam, utilizam si protejam informatiile personale in cadrul activitatilor noastre online.

2. Colectarea si Utilizarea Informatiilor Personale

(a) Datele Colectate: Cand vizitati SubtitratOnline.ro, putem colecta date precum numele, adresa de e-mail, adresa IP, preferintele de navigare si alte informatii pe care ni le furnizati voluntar.

(b) Scopul Colectarii: Aceste informatii sunt folosite pentru a va oferi o experienta personalizata pe site, pentru a gestiona accesul la anumite functionalitati, pentru a raspunde intrebarilor si cererilor dvs., si pentru a va trimite actualizari si comunicari despre site.

3. Pastrarea si Securitatea Datelor

(a) Stocarea Datelor: Informatiile colectate sunt stocate pe servere securizate si sunt accesibile doar personalului autorizat.

(b) Masuri de Securitate: Implementam tehnologii si politici de securitate avansate pentru a proteja datele personale impotriva accesului neautorizat, modificarii neautorizate, divulgarii sau distrugerii ilegale.

4. Partajarea si Divulgarea Informatiilor

Nu vindem, nu inchiriem si nu tranzactionam informatiile personale cu terti. Putem divulga informatii atunci cand este legal necesar sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta SubtitratOnline.ro, a utilizatorilor sai sau a altor persoane.

5. Drepturile Utilizatorilor

(a) Accesul si Controlul Datelor: Aveti dreptul sa solicitati acces la informatiile personale pe care le detinem despre dvs. si sa rectificati orice inexactitati.

(b) Retragerea Consimtamantului: Puteti retrage consimtamantul pentru procesarea datelor dvs. personale in orice moment.

6. Utilizarea Cookie-urilor

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta dvs. pe site. Acestea ne ajuta sa ne amintim preferintele dvs. si sa intelegem mai bine modul in care interactionati cu site-ul nostru.

7. Legaturi cu Alte Site-uri

Aceasta politica de confidentialitate se aplica doar pentru SubtitratOnline.ro. Site-ul nostru poate contine legaturi catre alte site-uri, iar noi nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale acestor site-uri.

8. Modificari ale Politicii de Confidentialitate

SubtitratOnline.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. Orice schimbari vor fi comunicate in mod clar pe site-ul nostru.

9. Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa folositi formularul de contact.