DMCA

Bine ati venit pe platforma subtitratonline.ro. Suntem dedicati crearii unei experiente autentice in domeniul cinematografiei si recunoastem necesitatea stringentei protejari a drepturilor de autor in era digitala.

1. Conformitate cu DMCA si Drepturile de Autor:

subtitratonline.ro functioneaza in stricta conformitate cu Directiva DMCA si cu toate reglementarile internationale legate de drepturile de autor. Lucram asiduu pentru a ne asigura ca fiecare film, serial sau documentar prezent pe platforma noastra nu incalca niciun drept de autor, in mare parte, fiind prezente trailere publice de pe surse de incredere precum youtube.com.

2. Politica noastra detaliata privind Drepturile de Autor:

La subtitratonline.ro, tratam cu seriozitate drepturile de autor. Ne dedicam a nu găzdui sau difuza continut protejat fara permisiunea clara si explicita a titularilor de drept. In cazul in care suntem notificati printr-un aviz conform cu DMCA privind incalcarea drepturilor de autor, ne angajam sa actionam rapid si sa eliminam continutul in cauza.

3. Securitatea Datelor si Protectia Informatiilor:

Siguranta este esentiala pentru noi. Platforma noastra beneficiaza de tehnologii avansate de securitate si este supusa unor verificari periodice pentru a detecta si combate vulnerabilitati. Este misiunea noastra sa protejam datele si informatiile utilizatorilor, asigurandu-ne ca orice continut pe care il descarcati este liber de programe sau software-uri malitioase.

4. Legaturi si Continut Extern:

Desi subtitratonline.ro poate oferi legaturi spre alte platforme sau resurse online, nu putem garanta sau asuma responsabilitatea pentru continutul sau integritatea acestora. Va incurajam sa aveti precautie si sa analizati politicile fiecarui site extern pe care decideti sa-l accesati.

5. Transparenta si Deschiderea catre Feedback:

Consideram comunicarea deschisa esentiala pentru evolutia platformei noastre. Apreciem fiecare parere sau sugestie din partea utilizatorilor si suntem mereu deschisi la discutii. Orice feedback este primit cu atentie si actionam pentru imbunatatirea continua a serviciilor noastre.

6. Revizuiri periodice si Modificari ale DMCA:

Este posibil ca aceasta declaratie sa fie actualizata sau modificata in functie de schimbarile legislative sau de necesitatile platformei. Orice schimbare va fi anuntata in mod vizibil pe site, pentru ca utilizatorii sa fie informati corespunzator.

7. Jurisprudenta si Legislatia Aplicabila:

Toate conflictele sau litigiile care ar putea rezulta in urma utilizarii platformei subtitratonline.ro vor fi tratate conform legislatiei romane in vigoare si vor fi aduse in fata instantei competente din România.

Utilizand serviciile oferite de subtitratonline.ro, confirmati ca ati parcurs, inteles si sunteti de acord cu tot ce a fost stipulat mai sus. Va multumim pentru loialitate si va dorim vizionari de neuitat!